Sedan sälen, igen!

Sälen vart lyckad igen. Skidåkning, party och lite skoter åkning hann vi med på dessa tre dagar i fjällen! Det hände mycket kuligt. Har många roliga bilder, men kan nog inte lägga ut mer än två. Resten är bara en massa fulla "tonåringar" som tokar sig! Och så hann jag inte mer än att komma till Västerås skylten så fick jag åka och jobba. Klev alltså på jouren direkt vid anländning. Efter några dagar kröp vardagen och rutinerna ikapp, och allt blev som vanligt igen. Tills igår då min kära Ankie kom! Då blev det After Work på Blue Moon för hela slanten. Efter en helkväll som som började tidigt och slutade tidigt kom Ted och hämtade oss. Ankie och jag fick våra alla hjärtans dag presenter av Ted, som bestod av en varsin choklad kanin och två hjärt kakor.
Tydligen så kom en härlig odör från sovrummet som hon och jag sovit så gott i (enligt ted). Vi kan! Lukta gott!
Han höll på att spy! hahaha
Ja, och vad tror ni mina kära blogg läsare att jag håller hus nu någonstans? kan det vara jobbet tro? jomen visst, jag jobbar lite extra, det är ju dumt att vara ledig. Då kan man ju ha ett liv!
Alla hjärtans dag, med mina brukare är inte heller dumt. Här får man fina tecknigar! Det är inte illa.
Så nu är det dags att krypa till bingen. Imorgon bitti väntar ett helt gäng pigga och hungriga brukare som vill ha frukost.

så, god najt


RSS 2.0